oktober 19, 2011

økologisk sengesett i Foreldre & Barn
I siste utgave av Foreldre & Barn er det en artikkel
om produkter til barnerom, hvor de viser
vårt nydelige økologiske sengetøy fra Franck & Fischer.
Bladet inneholder masse interessant lesning
om aktuelle temaer for småbarnsforeldre,
samt interiør og mote for de små.{Lykkefryd}


4 kommentarer:

 1. Snorkfrøkenoktober 25, 2011

  Hei Else Irene,
  Det nærmer seg Halloween... har du - som har tre barn - noen tips ift NÅR / HVORDAN man skal feire? Jeg har barn på 5-6 år, og tenkte å gjøre noe... at barna skulle få gå en runde i nabolaget, og få Halloween-muffins/kaker el.l. (har kikket på bloggen din for inspirasjon).

  MEN - Halloween er jo på en ukedag i år, når / hvordan skal vi løse dette? De må jo få i seg litt mat / middag (hjemme eller hos oss), gå en runde, spise muffins (pyntet bord etc) og komme seg hjem - i rimelig tid (de er jo ikke så gamle...). Hvilken rekkefølge anbefaler du å gjøre dette i? Forslag til hvordan jeg skal få til en effektiv ettermiddag??

  Klem fra en ivrig følger (som håper du tar opp igjen bloggingen...)

  SvarSlett
 2. Hei, og takk for koselig kommentar :)

  Ja - det har dessverre blitt for lite tid til blogging i det siste, men det er hyggelig å høre at jeg er savnet. Lover å komme sterkere tilbake :-)
  Halloween er jo som du skriver på en ukedag i år, og skal man gå rundt i nabolaget er det jo best å gå den dagen folk er forberedt på besøk og har et lite lager med godteri...
  Hva med å starte med pizza/pølser i 5-tiden, etterfulgt av muffins/kaker og så gå en liten "knask eller knep" - runde i nabolaget?
  (dette går jo raskt å lage - bordet kan pyntes søndag kveld og muffins/kaker kan også bakes på søndagen - holder seg godt til dagen etter).
  Da blir det jo ikke så sent, og det er praktisk at de får i seg litt mat før alt godteriet :) Man trenger heller ikke gå så veldig lang runde.

  Alternativt kan man ta en Halloween-fest på lørdag eller søndag. Kjenner man noen i nabolaget (familie, venner) som man kan avtale at man besøker etterpå? Min mellomste sønn (6 år) er bedt på Halloween fest på lørdag, og vet at mange legger en fest til helgen.

  Lykke til!
  Klem

  SvarSlett
 3. Snorkfrøkenoktober 26, 2011

  Takk for svar!

  Ditt forslag er omtrent det samme jeg - etter å ha tenkt litt - har kommet fram til: pizza/pølser for de som vil, så muffins + liten runde i nabolaget (vi tenkte å gå til foreldrene til barna som kommer + kanskje et par til..)

  Vi tenkte å nøye oss med muffins (pyntet for anledningen, f.eks. slik du gjorde i fjor).

  Ha en fortsatt fin dag

  Blir stas for 5-åringen :-)

  SvarSlett
 4. Høres ut som en veldig bra løsning :)
  Ønsker dere en fin feiring - kos dere!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar!
Det setter jeg stor pris på :)

Related Posts with Thumbnails